Στην Κεφαλονιά ο Θόδωρος Γαλιατσάτος για το Π.Σ.-Θυμωμένος με τους υπαλλήλους της Π.Ε. Κεφαλληνίας!

Στην Κεφαλονιά βρέθηκε ο Περιφερειάρχης συνδυάζοντας δυο…. δραστηριότητες. Περιφερειακό Συμβούλιο και παρακολούθηση της νεκρώσιμης ακολουθίας για τον Πέτρο Αλιβιζάτο στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας.

Στις 11.00 περίπου ξεκίνησε η συνεδρίαση με ψήφισμα για τον Πέτρο Αλιβιζάτο αλλά και για τον θάνατο του Περιφερειακού συμβούλου Κώστα Τσιγγέλη της “Χρυσής Αυγής”.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν επερωτήσεις και απαντήσεις από τον Περιφερειάρχη.

Στην τελευταία επερώτηση (5η) από την παράταξη της  “Λαϊκής Συσπείρωσης” αναφέρθηκε ο Ιωάννης Κορφιάτης από την Ζάκυνθο, έθεσε το θέμα για την απόφαση του Περιφερειάρχη για ανάθεση καθηκόντων σε υπάλληλο της Περ. Ενότητας Ζακύνθου και για την Περ. Ενότητα Κεφαλονιάς και Ιθάκης..

Η συζήτηση και οι ομιλίες θα’λεγα ήταν σε έντονο ύφος. Ιδιαίτερα από την πλευρά του Θόδωρου Γαλιατσάτου ο οποίος ήταν αρκετά θυμωμένος με τις ενέργειες των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιά που επεκτάθηκαν αστραπιαία σε όλη την Ελλάδα.

Υπήρξαν διακοπές  από τον κ. Κορφιάτη αλλά και από τους υπαλλήλους στην Κεφαλονιά. Τεταμένη η ατμόσφαιρα, θα’λεγα με έναν Θόδωρο Γαλιατσάτο που για πρώτη φορά τον έβλεπα εκτός εαυτού.

Τα ψηφίσματα απ’ όλη την Ελλάδα εκνεύρισαν την Περιφέρεια αλλά περισσότερο τον Θόδωρο Γαλιατσάτο.

Αύριο θα προσπαθήσω να προσεγγίσω το θέμα, κι αν δεν φτάσω σε μια άκρη δεν θα δημοσιεύσω τίποτα. Για να εκνευριστεί ο Περιφερειάρχη κάτι δεν πάει καλά. Αλλά και το δίκιο των εργαζομένων είναι μια άλλη εκδοχή. Υπάρχουν κι άλλες παραμέτρους; Θα το δούμε αύριο με καθαρότερο μυαλό. Έχει βιντεοσκοπηθεί όλη η ομιλία και οι παρεμβάσεις. Θα κρίνουμε.

Σπύρος Αλεβιζόπουλος

kefalonianews.gr

       
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις