Η Κράνη: Πυροδάνεια-Σεισμοδάνεια-Πολυκαταστήματα

ΠΥΡΟΔΑΝΕΙΑ-ΣΕΙΣΜΟΔΑΝΕΙΑ-ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Τα πάγια αιτήματα του Συλλόγου μας για την επίλυση των προβλημάτων όπως προωθήθηκαν στο τελευταίο Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Πελλοπονήσου και Ν.Δ Ελλάδος από τον Ά αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας και πρόεδρο του Συλλόγου μας Νιφοράτο Ιάκωβο που αφορούσαν τα πυροδάνεια & σεισμοδάνεια που είχαν δοθεί κατά την περίοδο της μεγάλης πυρκαγιάς στο Δήμο Ελειού -Πρόννων καθώς και για τους σεισμούς του 2014 και λόγω της οικονομικής κρίσης πολλά από αυτά δεν εξυπηρετούνται με αποτέλεσμα τα χρέοι των δανειοληπτών.
Επίσης τέθηκε σε συζήτηση το πρόβλημα για την προστασία της αγοράς Κεφαλονιάς και Ιθάκης από την ίδρυση πολυκαταστημάτων τα οποία θα επιφέρουν τον πλήρη μαρασμό και εξαφάνιση των μικρών επιχειρήσεων.
Για τα ανωτέρω προβλήματα αποφασίσαμε ομόφωνα να σταλούν στα αρμόδια Υπουργεία και στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων τα κατωτέρω ψηφίσματα προκειμένου να προκείψουν σύντομα οριστικές λύσεις.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ-ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ(1)

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις