Σπύρος Γαλιατσάτος: Καλό σου ταξίδι φίλε Πέτρο

Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα την φυγή από τη ζωή, του Ευπατρίδη, Επιχειρηματία, Πολιτικού, φίλου και γείτονα Πέτρου Αλιβιζάτου.

Οι συμβουλές του με γνώμονα το κοινωνικό όφελος, την πρόοδο του τόπου μας που έμπρακτα αγαπούσε, ήταν είναι και θα είναι πάντα ζωντανές στο νου μου!!!

Ως ενεργός πολίτης, βουλευτής και Υπουργός, έδωσε την ψυχή του για την άνοδο του Ελληνικού Τουρισμού, την ανάδειξη του Πολιτισμού και γενικότερα για την πρόοδο του Τόπου και της Χώρας μας.

Η έμφυτη αρχοντιά και η ευγένεια του, έθελγαν τους πάντες, σε όλους τους κοινωνικούς χώρους.

Μαζί με την ευγνωμοσύνη μου για τα λόγια και τα έργα του, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στη σύζυγο του κ. Βάνα, στα παιδιά του και στα εγγόνια του.

Η εικόνα με την “βέσπα” του στο γύρω της Λάσσης και όχι μόνον, δεν θα σβήσει ποτέ από τα μάτια μου.

Καλό σου ταξίδι φίλε και γείτονα.   

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις