ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2018 – Καρναβάλι των Παιδιών

Το ΙΟΝΙΑΝ στηρίζει τους κορυφαίους θεσμούς της Πάτρας και το αποδεικνύει έμπρακτα, καθώς για ακόμα μια χρονιά, θα μεταφέρει την εικόνα και τον παλμό του Πατρινού Καρναβαλιού σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι μεταδόσεις των παρελάσεων ξεκινάνε αυτή την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, στις 11 π.μ. με τον πιο χαρούμενο, τον πιο όμορφο τρόπο, το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ των ΠΑΙΔΙΩΝ!

Η Μεγάλη Παρέλαση των ΜΙΚΡΩΝ Καρναβαλιστών θα μεταδοθεί ζωντανά στην περιφέρεια μέσα από τη συχνότητα του IONIAN και θα μεταφέρει τα χαμόγελα των παιδιών, τα χρώματα του Καρναβαλιού και της χαράς σε όλη την Ελλάδα μέσω της τηλεοπτικής πλατφόρμας της CosmoteTV, στη θέση 673 στην οποία εκπέμπει το κανάλι, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από το  http://ioniantv.gr.

Φέτος οι ζωντανές τηλεοπτικές μεταδόσεις των παρελάσεων του Πατρινού Καρναβαλιού από το ΙΟΝΙΑΝ, θα αναμεταδίδονται από ένα πανελλαδικό δίκτυο συνεργαζόμενων τηλεοπτικών σταθμών (Action 24, TV100, STAR Κεντρικής Ελλάδας, Ena Channel, Start TV, Κρήτη TV, Astra TV, Aigaio TV, Syros TV και New Greek TV στην ελληνική ομογένεια της Αμερικής).

Όπου κι αν βρίσκεστε, μη χάσετε το ραντεβού με τη γιορτή του Πατρινού Καρναβαλιού!!

Μεγάλοι Χορηγοί τηλεοπτικής μετάδοσης: Κωτσόβολος – Λουξ plus & light

Χορηγός: ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Υποστηρικτής: 3Α Αράπης

http://ioniantv.gr/video/patrino-karnavali-2018-i-megali-parelasi-ton-mikron-kyriaki-1102-ora-11-00-pm/

https://www.youtube.com/watch?v=q3quloDdEno

 Western   Greece   Television
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις