Ο Αποκριάτικος Χορός του “Ριφόρτσο” το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου

Αργοστόλι, 9/2/2018

Η μέρα του μεγάλου αποκριάτικου χορού του Πολιτιστικού, Ιστορικού, Λαογραφικού Συλλόγου «Το Ριφόρτσο» Κεφαλληνίας και Ιθάκης έφτασε.
Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 8:30 μ.μ. ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. σας προσκαλούμε στον μεγάλο αποκριάτικο χορό που θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων «Στατέρι» στα Τραυλιάτα.
Σας περιμένουμε με κέφι, ζωντάνια, έντονη αποκριάτικη διάθεση και φυσικά πολύ χορό με την ορχήστρα του Μάκη Γεωργόπουλου, για μια αξέχαστη βραδιά.
Στην εκδήλωση μας, παραδοσιακές Καντρίλιες και Λαντσιέρες θα χορέψει το χορευτικό της Μάσκαρας Λακήθρας.
Στην λαχειοφόρο αγορά θα κληρωθούν πληθώρα δώρων, επίσης με την αγορά λαχνών θα δίνονται δωρεάν χειροποίητες διακοσμητικές αποκριάτικες μάσκες.

Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε από το βιβλιοπωλείο Σταματελάτου στο Λιθόστρωτο, αλλά και στην είσοδο.

Τιμή πρόσκλησης 15 ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνεται φαγητό και ποτό.

Σας περιμένουμε
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις