Τσίκνισε με πολύ κέφι και διάθεση η Παιδική Χορωδία της ΚΕΔΗΚΕ

Με πολύ κέφι και καρναβαλική διάθεση τσίκνισε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα η Παιδική Χορωδία της ΚΕΔΗΚΕ με μαέστρο τον Άγγελο Μουρελάτο έξω από το χώρο του Επιμελητηρίου.

Η περιοχή δεν άργησε να γεμίσει με τσίκνα από τα πεντανόστιμα σουβλάκια που έψησαν γονείς και μέλη της Χορωδίας ενώ το κρασί έρεε άφθονο. Από την όμορφη εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι μικροί Χορωδοί ντυμένοι με τις αποκριάτικες στολές τους.

Το παρών στην όμορφη γιορτή έδωσαν ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής της Β/θμιας Εκπαίδευσης και μέλος της ΚΕΔΗΚΕ, Μαρία Κουνάδη, ο Μαέστρος της Παιδικής Χορωδίας, Άγγελος Μουρελάτος, ο μουσικός Γρηγόρης Βλαχούλης και πολλοί καλεσμένοι.

Και του χρόνου!

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις