Συμμετοχή του Δήμου Κεφαλονιάς στο Γερμανο – Ελληνικό Συνέδριο στο Münster

Την πρόσκληση της Επιστημονικής Επιτροπής του Γερμανο – Ελληνικού Συνεδρίου στο Δήμο Κεφαλονιάς για συμμετοχή του Α/Δημάρχου κ.Ευάγγελου Κεκάτου στις εργασίες της Επιστημονικής Εκδήλωσης, που θα λάβει χώρα στο Münster της Γερμανίας από 10 έως 11 Φεβρουαρίου, έκανε αποδεκτή το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η συγκεκριμένη δραστηριότητα εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο δράσεων Τουριστικής και Πολιτιστικής προβολής της Κεφαλονιάς στη Γερμανία με σκοπό την περαιτέρω ενεργοποίηση του ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος , που πλέον λόγω και της πρόσφατης αναγγελθείσας απευθείας αεροπορικής σύνδεσης με το Νησί είναι και πρακτικά εφικτή.

Το Συνέδριο θα τιμήσoυν με την ενεργό συμμετοχή τους σημαντικές Προσωπικότητες , μεταξύ των οποίων και ο Prof Heinz Warnecke, ο οποίος ταυτοποιεί, μέσω των πολύχρονων ερευνών του, το ιερό Ναυάγιο του Αποστόλου Παύλου με την Κεφαλονιά.

Ο κ.Κεκάτος, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση θα έχει σειρά επαφών με Στελέχη και Παράγοντες της Τουριστικής Βιομηχανίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη Γερμανία με σκοπό την παρουσίαση των εξαιρετικών μορφών εναλλακτικών τουριστικών δραστηριοτήτων, που αναπτύσσονται επιτυχώς στην Κεφαλονιά.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις