Συλλυπητήριες επιστολές για την απώλεια του Πέτρου Αλιβιζάτου

Συλλυπητήριο μήνυμα

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Αργοστολίου εκφράζει την θλίψη της για την απώλεια του συμπατριώτη μας, πρώην Υπουργού και Βουλευτή της παράταξής μας, Πέτρου Αλιβιζάτου. Θα τον θυμόμαστε όλοι για το ήθος με το οποίο επέλεξε να επιτελέσει το καθήκον του ως πολιτικός και την απλότητά του ως άνθρωπος.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

ΔΗΜΤΟ Αργοστολίου

Η ΟΝΝΕΔ Κεφαλλονιάς αποχαιρετά τον αγαπητό συμπατριώτη μας πολιτικό, πρώην Υπουργό και Βουλευτή, Πέτρο Αλιβιζάτο, ο οποίος με τον δυναμισμό και την ενεργητικότητά του ωφέλησε πολλαπλώς τον τόπο του.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του.

Καλό Ταξίδι..

Ο πρώην Βουλευτής και Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Πέτρος Αλιβιζάτος, ήταν πολιτικός που πορεύθηκε με γνώμονα την αγάπη του για την Κεφαλλονιά, χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς περιττά λόγια, αλλά πάντα με σεμνότητα και ήθος.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του.

ΝΟΔΕ Κεφαλλονιάς & Ιθάκης

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις