Προτεραιότητα για το Δήμο η υποδοχή επισκεπτών θαλάσσιου τουρισμού

Επέστρεψε στην Κεφαλονιά ο Αναπληρωτής Δημάρχου Διονύσης Λυκούδης και αμέσως έπιασε δουλειά. Ένας από τους τομείς που τον απασχόλησαν σήμερα είναι και η νέα τουριστική σεζόν που βρίσκεται «προ των πυλών» και ειδικότερα η οργάνωση και υποδοχή των θαλαμηγών και άλλων σκαφών που θα μας επισκεφθούν φέτος.

Έτσι υπήρξε σύσκεψη στο γραφείο του με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Αλέξη Μοσχονά ενώ «παρών» ήταν και ένας από τους ειδικούς στον τομέα αυτόν ο Σαμικός και κοσμοπολίτης Στέφανος Μαλάκης(«Μία τράπεζα γνώσεων στον θαλάσσιο τουρισμό, στην ναυτιλία, και όχι μόνο…που οι συμβουλές του είναι πάντα ‘’χρυσάφι’’ όπως τον χαρακτήρισε ο Αναπληρωτής Δημάρχου) που ανέβασε στην σελίδα του στο fb την κάτωθι επισήμανση:

«Έχουμε να δώσουμε λύσεις για θέματα του λιμενικού ταμείου Κεφαληνιας και Ιθακης.Τα νησιά μας με μεγάλη χαρά και οργάνωση θα υποδεχτούν και φέτος τους ναυτιλομένους και σκαφάτους επισκέπτες μας.(Αντιδήμαρχος Διονύσης Λυκούδης , Mosxonas Alexandros (πρόεδρος λιμενικού ταμείου )».
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις