“Πετάει” ο Δήμος-Ήδη το Αργοστόλι φόρεσε τα αποκριάτικά του

Σε αποκριάτικους ρυθμούς κινείται αυτές τις μέρες η Κεφαλονιά και ήδη το Αργοστόλι φόρεσε τα αποκριάτικά καθώς ο Δήμος και η ΚΕΔΗΚΕ έχουν επιμεληθεί μια πολύ διακριτική και όμορφη χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Φυσικά από τις προετοιμασίες για τις απόκριες δεν θα μπορούσε να λείπει το Ληξούρι το οποίο ως γνωστόν κρατάει τα σκήπτρα στο συγκεκριμένο έθιμο εξ ου και ο Αντιδήμαρχος Παλικής Γιώργος Κατσιβέλης έχει βάλει στο “φουλ τις μηχανές” για να είναι όλα στην εντέλεια την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και το Ληξούρι να κερδίσει και φέτος τις εντυπώσεις.

Το φετινό Καρναβάλι αναμένεται να είναι συναρπαστικό και με πολλές εκπλήξεις και εκδηλώσεις όπως η μεγάλη ποδηλατοδρομία Αγάπης και Προσφοράς που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου με μεγάλη συμμετοχή καθώς θα λάβουν μέρος και οι ομάδες του Κρυμμένου Θησαυρού.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις