Νέες πτήσεις από Μεγάλη Βρετανία-Γερμανία και το Ισραήλ

Ο προγραμματισμός νέων πτήσεων από το εξωτερικό, συνεχίζεται αμείωτα προς τα Ιόνια Νησιά.

Συγκεκριμένα, δρομολογήθηκε τρίτη πτήση της ‘British Airways’ από το Heathrow του Λονδίνου προς Κεφαλονιά. Δηλαδή κάθε Σάββατο θα πραγματοποιούνται δύο και άλλη μια κάθε Τρίτη.

Από το αεροδρόμιο Tegel (Txl) του Βερολίνου, για πρώτη επίσης φορά, η ‘Easy Jet’, κορυφαία αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη,  θα πραγματοποιεί δύο πτήσεις την εβδομάδα προς την Κέρκυρα, από 01/08/2018 έως 24/10/2018, κάθε Τετάρτη και Κυριακή.

Επίσης θα πραγματοποιεί και προς την Κεφαλονιά δύο πτήσεις την εβδομάδα από 03/08/2018 έως 26/10/2018, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή.

Αξιοσημείωτο είναι το ότι το αεροδρόμιο Tegel, προσφέρει γρήγορη πρόσβαση  από και προς το κέντρο του Βερολίνου.

 Εξάλλου, από το Τελ Αβίβ κάθε Τρίτη από τις 03/07/2018 έως 25/09/2018 θα πραγματοποιεί πτήση η αεροπορική εταιρεία “Tous Air” στην Κεφαλονιά. Η σύνδεση αυτή, Τελ Αβίβ – Κεφαλονιά , γίνεται για πρώτη φορά.

 Οι  πρόσθετες αεροπορικές συνδέσεις, αυτές και οι προηγούμενες, πέραν του ότι επιβεβαιώνουν τις προβλέψεις της Περιφέρειας για μια ακόμα καλλίτερη τουριστική χρονιά, πρωτίστως όμως υπογραμμίζουν ότι η αναγνωρισιμότητα των Ιονίων Νήσων διευρύνεται συνεχώς και κατ επέκταση η ζήτηση του τουριστικού μας προϊόντος, σύμφωνα με τις στοχεύσεις μας.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις