67 συλλήψεις στην Κεφαλονιά για το μήνα Ιανουάριο

Μηνιαία δραστηριότητα των αστυνομικών υπηρεσιών των Ιονίων Νησιών

Συνελήφθησαν συνολικά (254) άτομα και εξιχνιάστηκαν (73) υποθέσεις που αφορούσαν κλοπές και διαρρήξεις, τη διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς και άλλα αδικήματα

Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης των πολιτών, σχετικά με τα αποτελέσματα της αστυνομικής ανταπόκρισης, των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων, για το χρονικό διάστημα του Ιανουαρίου 2018, δημοσιοποιούνται στοιχεία που αφορούν το σύνολο των συλλήψεων και εξιχνιάσεων σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Λευκάδα καθώς και τις σημαντικότερες υποθέσεις που απασχόλησαν τις αστυνομικές υπηρεσίες.

Αναλυτικά:

1. Συνελήφθησαν συνολικά (254) άτομα, από τα οποία (112) στην Κέρκυρα, (43) στη Ζάκυνθο, (67) στην Κεφαλονιά και (32) στην Λευκάδα .

Από τις συλλήψεις αυτές ξεχωρίζουν (27) για κλοπές-διαρρήξεις, (26) ακόμη για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς και (41) συλλήψεις μη νόμιμων αλλοδαπών.

2. Εξιχνιάστηκαν συνολικά (73) υποθέσεις από τις οποίες ξεχωρίζουν:

  • (27) υποθέσεις για κλοπές και διαρρήξεις,

  • (26) υποθέσεις για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών και

  • (20) για άλλα αδικήματα

3. Κατά την διερεύνηση των υποθέσεων που απασχόλησαν τις αστυνομικές Υπηρεσίες, κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα από τα οποία ξεχωρίζουν:

Ηρωίνη

38,20 γραμμάρια

Κοκαΐνη

1.154,20 γραμμάρια

Κάνναβη

3.618,20 γραμμάρια

Χρηματικό ποσό

3.226,50 ευρώ

Κυνηγετικά όπλα

3

Μαχαίρια, γκλοπ

2

Λαθραίος καπνός

2.159 γραμμάρια

Ενδεικτικά, από τις υποθέσεις που εξιχνιάστηκαν κατά την εξεταζόμενη περίοδο ξεχωρίζουν :

  • Η σύλληψη δύο (2) ημεδαπών, στις 14-01-2018 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, για διακίνηση κοκαΐνης στην Κέρκυρα.

  • Η σύλληψη δύο (2) υπηκόων Ουκρανίας και Μολδαβίας, στις 15-01-2018 για παράνομη μεταφορά και διευκόλυνση εξόδου από την χώρα εικοσιεννέα (29) μη νόμιμων μεταναστών στην Κεφαλονιά.

  • Η σύλληψη ημεδαπού, στις 18-01-2018 για καλλιέργεια υδροπονικής ακατέργαστης κάνναβης (skunk), στην Κέρκυρα.

  • Η σύλληψη ημεδαπός, στις 9-01-2018 για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων στην Ζάκυνθο.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις