ΝΟΑ: Σπουδαία η εμφάνιση της Γρηγοροπούλου στο ΟΑΚΑ

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου σας κάνει γνωστό ότι συμμετείχε στους Χειμερινούς Αγώνες Κολύμβησης Νοτίου Ελλάδος κατηγοριών Παμπαίδων Α’ & Β’ και Παγκορασίδων Α’ & Β’ στις 2-4/2/2018 στο Ο.Α.Κ.Α. Στους αγώνες συμμετείχαν 500 αθλητές/ριες από 82 συλλόγους.

Η αθλήτριά μας Γρηγοροπούλου Ραλλού, η οποία προκρίθηκε στην Πάτρα με τα όρια της Ομοσπονδίας, κατάφερε να κάνει ατομικό ρεκόρ στα 50μ. Πεταλούδα με χρόνο 34.29 και να καταλάβει την 22η θέση και επίσης στα 100μ. Πεταλούδα με χρόνο 1.20.65 τη 19η θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αθλήτρια προπονείται μόνο 5 μήνες στην ομάδα μας και θα λάβει μέρος στο Πανελλήνιο τον Ιούλιο, επίσης ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε σε μια τέτοια διοργάνωση.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α. συγχαίρει την αθλήτριά μας και τους γονείς της για την προσπάθειά της και της ευχόμαστε καλή δύναμη. Την αθλήτριά μας συνόδευσε στην Αθήνα η προπονήτρια Αλεξία Μωραϊτου.

Από  το Ν.Ο.Α.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις