ΘΕΟΠΕΦΤΑΤΟΥ: Υπέρ μίας κοινής ονομασίας, «για όλες τις χρήσεις» που θα περιέχει τον όρο «Μακεδονία»

Μιλώντας στον Σάκη Βούτο και τον Ionian Galaxy τάχθηκε υπέρ μίας κοινής ονομασίας, «για όλες τις χρήσεις», όπως είπε, συντασσόμενη κι εκείνη με την γραμμή που προωθεί η κυβέρνηση για ονομασία που θα περιέχει τον όρο «Μακεδονία».

Σχολιάζοντας το συλλαλητήριο, είπε τα εξής: «Οι πολίτες έχουν δικαίωμα να διαμαρτύρονται και να διαδηλώνουν για τις απόψεις τους. Από την άλλη είναι μία ευκαιρία να λυθεί το πρόβλημα που εκκρεμεί εδώ και δεκαετίες. Το θέμα του ονόματος, δηλαδή».

«Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη όλες τις αλυτρωτικές δηλώσεις και εκφράσεις που υπάρχουν. Νομίζω ότι η διαπραγμάτευση προχωράει καλά και πρέπει να συμβάλουμε προς αυτή την κατεύθυνση», κατέληξε.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις