«Καταγγελία για την υποχρεωτική μετακίνηση υπαλλήλου»

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Ε.Λ.Μ.Ε.Ζ.)

ΘΕΜΑ: «Καταγγελία για την υποχρεωτική μετακίνηση υπαλλήλου»

Το ΔΣ της ΕΛΜΕΖ καταγγέλλει την απαράδεκτη απόφαση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων που προβλέπει την ανάθεση παράλληλων καθηκόντων σε εργαζόμενη στον κλάδο Πρόνοιας του Νομού μας στην Κεφαλονιά. Επί της ουσίας η εργαζόμενη υποχρεώνεται να μετακινείται εκτός νομού για να καλύψει ανάγκες του όμορου νησιού και μάλιστα χωρίς κάλυψη εξόδων μεταφοράς και διαμονής. Επιπλέον, δε λαμβάνεται καν υπόψη το γεγονός ότι η εργαζόμενη είναι μητέρα δύο μικρών ανήλικων παιδιών.

Είναι ξεκάθαρο ότι η Περιφέρεια, αντί να απαιτήσει άμεσα τις αναγκαίες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για να καλυφθούν οι ανάγκες, προχωρά σε εμβαλωματικές λύσεις στις πλάτες των εργαζομένων .

Απαιτούμε:

  • Άμεση ανάκληση της απόφασης για τη μετακίνηση της υπαλλήλου
  • Άμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για την πλήρη κάλυψη όλων των αναγκών.

Το Δ.Σ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις