Σύσκεψη με Γενικό Γραμματέα Λιμένων, κ. Χρήστο Λαμπρίδη

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες,02/02/2018, στο Δημαρχιακό Μέγαρο και υπό τον Δήμαρχο Κεφαλλονιάς, κ. Αλέξαδρο Παρίση, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χρήστου Λαμπρίδη, η προγραμματισμένη σύσκεψη για ζητήματα που αφορούν στα λιμάνια της Κεφαλλονιάς και άλλα θέματα που άπτονται της λειτουργίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.

Στην σύσκεψη ήταν παρούσες η Βουλευτής του Νομού, κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, η Λιμενάρχης, κα Παναγιώτα Κολοβού και η υπάλληλος του Λιμενικού Ταμείου, κα Γερασιμίνα Χαλικιά. Επίσης, παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, κ. Αλέξης Μοσχονάς, ο Προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, κ. Θεόδωρος Καλογερόπουλος ο Λιμενολόγος, κ. Ελευθέριος Ρουχωτάς και ο Σύμβουλος του Δήμαρχου για τεχνικά θέματα, κ. Δημήτριος Μεσσάρης.

Στην σύσκεψη ετέθησαν όλα τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Κεφαλλονιάς και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο αναφορικά με τα λιμάνια του νησιού και η συζήτηση εστιάστηκε στα εξής:

A. Master Plan ΑργοστόλιΛηξούρι

Β. Master Plan Πόρου

Γ. Επέκταση χερσαίας ζώνης λιμένος στα Λεγατάτα

Δ. Έργα που αφορούν συνολικά τον εξοπλισμό ISPS

E. Γραφειοκρατικά θέματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης

Ο κ. Λαμπρίδης ήταν άψογα ενημερωμένος για όλα τα θέματα και δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει σε ό, τι του ζητηθεί, σε συνεργασία πάντα με τον Δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Παρίση και όλους του αρμόδιους φορείς. Εξάλλου, όπως ο ίδιος εξήγησε η Κεφαλλονιά είναι ένα σημείου στρατηγικού ενδιαφέροντος και οι δυνατότητες ανάπτυξης των λιμένων της είναι τεράστιες.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις