Τιμή στους Ήρωες…… Σε συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας η φετινή «γύρα»

Αποτελεί μέγιστη Τιμή για όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου Δρομέων της Κεφαλονιάς η αποδοχή, σύμφωνα με πληροφορίες μας, εκ μέρους του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, της συμμετοχής και συνδιοργάνωσης του φετινού αγώνα δρόμου της Γύρας Αργοστόλι – Ληξούρι, ο οποίος θα είναι αφιερωμένος στον θανόντα εν υπηρεσία Υποπλοίαρχο του Πολεμικού Ναυτικού Κωνσταντίνο Πανανά.

Ως γνωστόν ο ίδιος μαζί με δύο ακόμη Αξιωματικούς, τους Αναστάσιο Τουλίτση και Ελευθέριο Ευαγγέλου, κατέπεσαν με ελικόπτερο στην Κίναρο των Κυκλάδων κατά την διάρκεια διετεταγμένης πτήσης.

Όπως είναι ήδη γνωστό, σχετικά πρόσφατα η Πλατεία Ληξουρίου μετονομάστηκε σε ΠλατείαΥποπλοιάρχου Π.Ν. Κωνσταντίνου Πανανά.

Με δεδομένο λοιπόν ότι ο τερματισμός των αθλητών θα γίνει στην συγκεκριμένη πλατεία και προκειμένου να τιμηθεί η μνήμη των τριών Ηρώων, ζητήσαμε την άδεια της Πολιτείας.

Αυτό κατέστη δυνατόν μετά από αίτημα της Περιφέρειας και προσωπικά του ίδιου του Αντιπερεριφερειάρχη, κου Παναγή Δρακουλόγκωνα προς το Υπουργείο.

Θεωρούμε ότι αυτό το αθλητικό γεγονός θα αποτελέσει για όλους μας πατριωτικό καθήκον και σεβασμό στους νεκρούς Έλληνες Αξιωματικούς μας.

Τέλος θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για το δρομικό κίνημα της Κεφαλονιάς να δει από κοντά όλους τους Έλληνες πρωταθλητές που θα μετάσχουν στον αγώνα με ότι αυτό συνεπάγεται για την εικόνα του νησιού προς την Ελληνική κοινωνία.

Πηγή: sportsthea.blogspot.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις