Άρχισε τις… τρίπλες ο Γαβρόγλου – Κατσιβέλης: Θα πάμε… με το ζόρι

Στον διευθυντή του γραφείου του παρέπεμψε την αντιπροσωπεία δημοτικών συμβούλων με την οποία θα συζητούσε το θέμα της συγχώνευσης τύχης του τμήματος Τ.Η.Μ.Ο., ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.

Αυτό αποκάλυψε ο αντιδήμαρχος Παλικής Γιώργος Κατσιβέλης μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του Σάκη Βούτου, στον Ionian Galaxy.

Ο κ. Κατσιβέλης πρόσθεσε ότι εκείνοι, φυσικά, δεν δέχτηκαν μια τέτοια συνάντηση και δήλωσαν ότι, ή θα συναντήσουν τον ίδιο τον υπουργό με ραντεβού ή θα επισκεφτούν αυτόκλητοι το υπουργείο, σε μέρα που θα γνωρίζουν ότι βρίσκεται κι ο υπουργός σ’ αυτό.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το ναυάγιο των συζητήσεων ανάμεσα στους καθηγητές του ΤΕΙ και αυτούς του Ιονίου Πανεπιστημίου, το μόνο που απομένει πλέον είναι να πάρει ο υπουργός απόφαση για την τύχη του τμήματος.

Γι’ αυτό το λόγο και εκκρεμεί η τελική συνάντηση που όμως φαίνεται πως ο υπουργός… την αποφεύγει.

Πηγή: kefalonitikanea.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις