Με αύξηση στον αριθμό των κρουαζιεροπλοίων η φετινή τουριστική σεζόν

Την Πέμπτη 12 Απριλίου θα δούμε το πρώτο κρουαζιερόπλοιο να μπαίνει στο λιμάνι του Αργοστολίου σηματοδοντώντας και επίσημα την έναρξη της τουριστικής σεζόν που και φέτος θα φέρει θετικό πρόσημο.

Σύμφωνα και με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Ευάγγελο Κεκάτο, που είναι και ο πλέον ειδικός επί του θέματος σε δηλώσεις που έκανε χθες στην εκπομπή του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου στον Ιόνιαν Γκάλαξι φέτος θα έχουμε μία πολύ καλή χρονιά όσον αφορά τον τουρισμό κρουαζιέρας.

Έτσι λοιπόν τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν αύξηση στον αριθμό των αφίξεων, ο οποίος φτάνει τις 72, μεγάλη διαφορά δηλαδή σε σχέση με πέρυσι που είχαμε μόλις 37. Όλα τα στοιχεία λοιπόν συνάδουν ότι και η φετινή χρονιά θα πάει πολύ καλά τουριστικά κάτι που αναμένεται να δώσει μεγάλη ώθηση στην τοπική οικονομία.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις