“Βόμβα” Κοκκόλη: Θέλω την Έρισσο χωριστά με δικό της Δήμο…

Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν η βουλευτής κα Θεοπεφτάτου και κάποιοι παρατρεχάμενοι του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ να επαναχαράσσουν τα “σύνορα” των περιοχών και των Δήμων εντός της Κεφαλονιάς ερήμην των τοπικών κοινωνιών και χωρίς διαβούλευση με τους εκπροσώπους των δημοτικών ενοτήτων των νησιών μας. Από τη θέση μου ως εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για την διάσημη σε όλο τον κόσμο περιοχή της Ερίσσου Κεφαλονιάς δηλώνω ξεκάθαρα ότι και η Έρισσος έχει δικαίωμα στον δικό της Δήμο, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη περιοχή.

Μην ξεχνάμε ότι στην Έρισσο ανήκει το μοναδικό τουριστικό θέρετρο του Φισκάρδου, το παγκοσμίως γνωστό, ο πόλος έλξης όλων των διασήμων, μην ξεχνάμε ότι στην Έρισσο ανήκει η “καρτ ποστάλ” της Ελλάδας, δηλαδή η απίθανης ομορφιάς Άσσος, που στέκει αγέρωχη με το Ενετικό Κάστρο της.

Μην ξεχνάμε ότι από την Έρισσο κατάγεται ο ένας και μοναδικός, ο μεγάλος ποιητής μας, Νίκος Καββαδίας. Δεν χρειάζεται να παραθέσω και άλλα επιχειρήματα αφού είναι σαφές ότι η Έρισσος έχει κάθε δικαίωμα να αποκτήσει ξανά το δικό της Δήμο και σε αυτό όταν, και αν, το θέμα της διάσπασης του Δήμου Κεφαλονιάς τεθεί επίσημα, όλοι οι Ρισσιάνοι θα είμαστε ενωμένοι.

Παναγής Κοκκόλης

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για το Δήμο Ερίσσου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις