Εκδήλωση για την ρύπανση των Ωκεανών

Μια πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα εκδήλωση στο Bee’s Knees The Bar, έξω από τα καθιερωμένα αυτή τη φορά το Κίνημα Ενσυνείδητης Κατανάλωσης, η Πολιτιστική Εστία Κεφαλονιάς και η Plastic Free Greece σε έναν ανοικτό διάλογο για τα 8 εκατομμύρια τόνοι πλαστικών απορριμμάτων που καταλήγουν κάθε χρόνο στις θάλασσες και τους ωκεανούς.

Στην εκδήλωση χαιρέτησε ο Ιωαν. Βαρουχας και προλόγισε με πολλές πληροφορίες  ο Κων. Πρέντζας,  Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Επιθεωρητής για τις Γαλάζιες Σημαίες . Ακολούθησε η προβολή δυο εξαίρετων αναγνωρισμένων ντοκιμαντέρ  μικρού μήκους με ελληνικούς υπότιτλους, πρόκειται για το «A plastic ocean» και το «Straws», Στο τέλος έγιναν παρεμβάσεις και συζήτηση. Την εκδήλωση τίμησε με την μουσική παρουσία της η Μαρία Δήμα που δεν μπορέσαμε να την απολαύσουμε λόγω ενός έκτακτου περιστατικού.


Το εξαίρετο ντοκιμαντέρ που δημοσιεύουμε δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους, όμως μπορείτε να πάρετε μια ιδέα τι είδαμε χθες. .
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις