Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σκακιστικός Σύλλογος Κεφαλονιάς

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Μέσα σε χαρούμενη ατμόσφαιρα, κόψαμε και φέτος την πίτα του Σκακιστικού Συλλόγου Κεφαλληνίας, στις αίθουσες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου, με τα παιδιά, τις οικογένειες τους και φίλους του σκακιού.

Ανταλλάξαμε ευχές και όλοι μαζί τις στέλνουμε και σε σας.

Φέτος είχαμε και αρκετές καινούργιες παρουσίες, γεγονός που μας ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Την πίτα από το «Πολίτικο» που έγινε ανάρπαστη έκοψε ο πρόεδρος του Συλλόγου μας.

Μεγάλος τυχερός, ο Νίκος Δημάτος, που βρήκε το φλουρί, και κέρδισε 50 ευρώ καθώς και τον πρώτο λαχνό, ένα ρολόι προσφορά του κοσμηματοπωλείου Diamant του Φώτη Πετράτου (Λιθοστρώτου 18), ενώ οι Παναγής Μαυρογιάννης και Δημήτρης Γερολυμάτος κέρδισαν τον δεύτερο και τρίτο λαχνό αντίστοιχα (σκακιστικά βιβλία, σκακιέρα και σοκολατάκια).

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν και στέλνουμε πολλές ευχές σε όλα τα μέλη και τους φίλους μας για υγεία και ευτυχία και ότι καλύτερο για τον καθένα μας, και καλή πρόοδο στα παιδιά.

Το Δ.Σ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις