Σάκης προς Παρίση: Δήμαρχε, βγες δημόσια και πες τα όλα-Τι απάντησε ο Παρίσης

“Δήμαρχε, βγες δημόσια και πες τα όλα για να ξέρουμε ποιον πληρώνουμε και γιατί πληρώνουμε»! Αυτή ήταν η προτροπή του δημοσιογράφου Σάκη Βούτο προς τον Δήμαρχο Κεφαλλονιάς Αλέξανδρο Παρίση διότι «η κοινωνία θέλει έναν απολογισμό και γιατί πολλά λέγονται και ακούγονται περί οικονομικής διαχείρισης. Πρέπει να βγουν στη δημοσιότητα τα πάντα»!

Ο δημοσιογράφος τόνισε ότι δεν μπορεί να βγαίνουν δημοσιεύματα σαν αυτό με τα 500.000 ευρώ της δωρεάς Μαρινάκη και να αφήνονται υπόνοιες και ζήτησε από τον Παρίση να βγει δημόσια και να ξεκαθαρίσουν τα πάντα για να μην υπάρχει παραπληροφόρηση.

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς απάντησε ότι θα κάνει σύντομα έναν δημόσιο απολογισμό και τότε «κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του». Τόνισε ότι καθημερινά η Δημοτική Αρχή πληρώνει τα «σπασμένα» των πρώην και έφερε ως παράδειγμα τα 14.000.000 ευρώ που έχουν πληρωθεί από τα οποία τα 10.000.000 ευρώ είναι τόκοι!!!

Ακούστε τα όσα ειπώθηκαν εδώ: http://voutospress.gr/ekpompi-to-vima-tou-politi-ionian-galaxy-26-1-2018/
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις