Ξεκίνησε η κινητοποίηση για το ΤΗΜΟ στην πλατεία Καμπάνας [εικόνες]

Ρεπορτάζ // Γιάννα Κουλουμπή

Το Κοινωνικό Εργαστήρι Τραβερσο σε συνεργασία με το ΤΗΜΟ του ΤΕΙ Ιονιων Νήσων που κινδυνεύει να καταργηθεί λόγω της επικείμενης ενοποίησης του με το Ιονιο Πανεπιστήμιο, οργάνωσαν κινητοποίηση στην πλατεία Καμπάνας στο Αργοστόλι, ενώ όπως μαθαίνουμε οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα μέχρι να δοθεί λύση που να ικανοποιεί ένα ομολογουμένως επιτυχημένο στο έργο και την έρευνα του Τμήμα.


Στο βήμα ανέβηκαν καθηγητές του τμήματος, εκπρόσωπος της Ιακωβατειου Βιβλιοθηκης, αλλά κ ο Αντιδήμαρχος Παλικης, κ. Γιώργος Κατσιβελης, ο οποίος ζήτησε πολιτική λύση και κάλεσε όλους τους Κεφαλλονίτες βουλευτές και υπουργούς από όλα κόμματα να συνταχθούν στον αγώνα των φοιτητών μας και των πολιτών της Κεφαλονιάς.

ekefalonia.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις