Στην Κεφαλονιά ο γ.γ. Λιμένων Χρήστος Λαμπρίδης για τα Λιμάνια

Μετά  από πρόσκληση του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού  Ταμείου Κεφ/νίας-Ιθάκης, Αλέξανδρου Μοσχονά, κλήθηκε στην Κεφαλονιά,  στις 1 και 2  Φεβρουαρίου 2018,   ο κ. Λαμπρίδης Χρήστος, Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής  Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων  Υπουργείου Ναυτιλίας  & Νησιωτικής Πολιτικής,  προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν τα λιμάνια  αρμοδιότητας μας.

Για τον ανωτέρω σκοπό  στις 1-2-18 στις 19.00 μ.μ.  θα γίνει εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο του Δήμου Κεφαλλονιάς και συνάντηση  με τον Δήμαρχο, Αλέξανδρο Παρίση, την κ. Βουλευτή, Αφροδίτη  Θεοπεφτάτου, τον κ. Πρόεδρο  του Λιμενικού  Ταμείου , Αλέξανδρο Μοσχονά, την κ. Λιμενάρχη  Κεφ/νίας, Παναγιώτα Κολοβού και τον Διοικητή  της  Ναυτικής Σχολής , Ιωάννη Βασιλόπουλο.

Στις 2-2-18 στις 10.00 π.μ. θα γίνει  σύσκεψη  στο Λιμενικό Ταμείο με στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κεφαλλονιάς και εκπροσώπους των Τοπικών Φορέων των λιμένων αρμοδιότητας μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ   ΜΟΣΧΟΝΑΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις