Συνάντηση Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων με τους συλλόγους Κομπιτσίου Κέρκυρας

Τους εκπροσώπους του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Κομπιτσίου “Corfu Leon Cobici 2017” και του ΚΕΡΚΥΡΑ Π.Ο / CORFU FC, ανάμεσα στους οποίους και ο πρώην διεθνής διαιτητής Τάσος Κάκος, υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Οι εκπρόσωποι των κερκυραϊκών σωματείων κάλεσαν τον Περιφερειάρχη να παραβρεθεί στην κοινή εκδήλωση που διοργανώνουν για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 6.15μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου στην κεντρική πλατεία Κομπιτσίου, ενώ παράλληλα ενημέρωσαν για τις δράσεις και τον προγραμματισμό τους για το τρέχον έτος.

Ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι ο αθλητισμός και το περιβάλλον, έννοιες που υπηρετούν οι δύο σύλλογοι, βρίσκονται στις στοχεύσεις της περιφερειακής αρχής, ενώ καθώς ήταν ήδη ενημερωμένος για τους αγώνες δάσους που πραγματοποιούνται στην περιοχή, με στόχο την ανάδειξη του φυσικού πλούτου, δήλωσε ότι βρίσκεται στο πλευρό των συλλόγων για παροχή αρωγής όπου μπορεί η Περιφέρεια να συνεισφέρει.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις