Τριπλή μάχη στο Αργοστόλι για Ανδρες, Εφήβους και Παίδες του ΑΣΚ

Τριπλή μάχη στο Αργοστόλι, περιμένει την ανδρική ομάδα, αλλά και τα τμήματα υποδομής του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, το Σαββατοκύριακο.

Πιο συγκεκριμένα η ανδρική ομάδα, η οποία παραμένει αήττητη και στην κορυφή της βαθμολογίας της Α1 ΕΣΚΑ-Η, μετά από 14 αγωνιστικές, υποδέχεται στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» την Κυριακή 28/1 στις 12.00 την ομάδα του Προμηθέα 2014, θέλοντας να συνεχίσει το αήττητο σερί της!

Το Σάββατο 27/1 στις 11.15 το πρωί, το Εφηβικό τμήμα του ΑΣΚ θα αναμετρηθεί στο Αργοστόλι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, στο πλαίσιο της Β’ φάσης του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η.

Την Κυριακή 28/1 στις 14.00 το παιδικό τμήμα του ΑΣΚ θα αναμετρηθεί στο Αργοστόλι κόντρα στον Προμηθέα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Final 6 της ΕΣΚΑ-Η.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις