Τον Περιφερειάρχη επισκέφθηκε ο υποστράτηγος της ΕΛΑΣ Γ. Τσιρογιάννης

Τον υποστράτηγο της ΕΛΑΣ Γιώργο Τσιρογιάννη, μέχρι πρότινος Αστυνομικό Δ/ντη Ιονίων Νήσων, υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Ο κ. Τσιρογιάννης που αποστρατεύεται μετά τις χθεσινές κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την συνεργασία που είχαν τα τελευταία τρία χρόνια. “Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν χάνονται, ως κάτοικος Λευκάδας θα σας συναντώ και στο μέλλον” δήλωσε ο υποστράτηγος και ευχήθηκε στον Περιφερειάρχη καλή επιτυχία στο έργο του.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τον κ. Τσιρογιάννη για την ευγένειά του να συναντηθεί μαζί του για να αποχαιρετίσει μετά την αποστράτευσή του και τον ευχαρίστησε για τη συνεννόηση και το πνεύμα συνεργασίας που υπήρξε κατά τη διάρκεια της θητείας του.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις