Βραβεύθηκαν Γ. Λιγνός – Αλ. Μωραίτου από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΕΠΕ) και η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ) βράβευσε σήμερα τους  αθλητές και αθλήτριες που κατέκτησαν μετάλλιο, κατά τη διάρκεια των Παγκόσμιων και Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων που έγιναν το 2017.

Ανάμεσα τους και ο Γεράσιμος Λιγνός ο οποίος τον περασμένο Δεκέμβριο κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μεξικού ένα ασημένιο μετάλλιο στα 200 μ. μικτή ατομική και δύο χάλκινα στα 100 μ. ύπτιο και 100 μ. πρόσθιο.

Ήταν μια κορυφαία χρονιά για τον αθλητή μας ο οποίος έχει βάλει ως επόμενο στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Δουβλίνο από τις 13 έως τις 19 Αυγούστου.
Στην ίδια εκδήλωση βραβεύθηκε και η προπονήτρια – μητέρα του αθλητή μας κ. Αλεξία Μωραίτου, η οποία δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Μπράβο Γεράσιμε…!!!!

Χ.Κ.

Πηγή: sportsthea.blogspot.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις