Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου ξεκινάει το Καρναβάλι στην Ιθάκη

Ο Δήμος Ιθάκης, με στόχο την ψυχαγωγία των δημοτών, την τόνωση της τοπικής αγοράς και τη δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας στο νησί μας ενόψει των Αποκριών, διοργανώνει και φέτος το ΘΙΑΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2018 .
Οι εκδηλώσεις του ΘΙΑΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2018 θα ξεκινήσουν την Κυριακή 28 Ιανουαρίου και ώρα 16:30 στην πλατεία στο Βαθύ και θα κορυφωθούν την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου με την παρέλαση καρναβαλιστών και αρμάτων στο Βαθύ.
ΚΑΛΟΥΜΕ Σχολεία, Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους, φορείς, ομάδες αλλά και όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος μεμονωμένα, στις παρελάσεις στον Σταυρό την 10 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 και στο Βαθύ την 18 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00, να μας το δηλώσουν μέχρι την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου .
Πρωταγωνιστές σε αυτή τη διοργάνωση θέλουμε να είναι τα παιδιά για να μεταδώσουν σε όλους τη χαρά και την αισιοδοξία με την ζωντάνια και τον ενθουσιασμό τους.
Στόχος όλων μας να ζήσουμε το πιο ξέφρενο καρναβάλι στην Ιθάκη, να γελάσουμε να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφα.
Τέλος όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν στην παρέλαση καρναβαλιστών και αρμάτων να μας το δηλώσουν μέχρι την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου .
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά από 9:00 έως 13:00 στο τηλέφωνο 6947 826644 (Δόριζας Παναγιώτης) ή στο mail:

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΔΗΜΟΥ ΙΘΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΟΡΙΖΑΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις