Ενθουσιασμός και κέφι στην Κοπή της Πίτας της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου

Έγινε το Σάββατο 20 Ιανουαρίου η εκδήλωση για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου στο Εστιατόριο ΚΑΠΙΤΟΛ στο Φανάρι Αργοστολίου .

Πάνω από 200 μέλη από όλα τα τμήματα και φίλοι του συλλόγου , παραβρέθηκαν σε μια πολύ πετυχημένη γιορτή , που τα είχε όλα . Οργάνωση , κέφι , φαγητό , ποτό και λίγο χορό .

Αποκάλυψη το νεοσύστατο μουσικό σχήμα από μέλη και φίλους του συλλόγου , που κάλυψαν το κύριο μέρος του καλλιτεχνικού μέρους της βραδιάς . Τραγούδησαν επίσης ένα τμήμα της παιδικής χορωδίας και η Ανδρική χορωδία .

Την πίτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη , Αρχιμανδρίτης π. Σπυρίδων Πετεινάτος , και παραβρέθηκαν η Βουλευτής μας , κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου , και οι Αντιδήμαρχοι (και πολύ φίλοι του συλλόγου ), Σοφία Γαρμπή και Ηλίας Κουρκουμέλης .

Ευχόμαστε οι ευχές και ελπίδες για ένα Ευτυχισμένο , Ειρηνικό και Δημιουργικό 2018 να πραγματοποιηθούν !!

Το ΔΣ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις