Δυναμικά έχει μπει η ΔΕΥΑΚ στο 2018

Με μεγάλη φόρα φαίνεται να μπαίνει στο 2018 η ΔΕΥΑΚ καθώς θα έχει αυξημένη δραστηριότητα όπως επεσήμανε σήμερα μιλώντας στο Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι ο Πρόεδρός της Νίκος Ανουσάκης.

Πέραν από τον Βιολογικό Καθαρισμό Σκάλας όπου αναφερθήκαμε σε άλλο ρεπορτάζ μας και το οποίο έργο πρόκειται να παραλάβει στο άμεσο μέλλον, υπάρχει το εργοστάσιο επεξεργασίας νερού στο Αργοστόλι όπου προχωράει ξεπερνώντας τις όποιες γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, το μεγάλο έργο της αντικατάστασης των αμιαντοσωλήνων στο δίκτυο ύδρευσης Ληξουρίου που πρόσφατα εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ και αναμένεται η δημοπράτησή του καθώς και μία σειρά άλλων μικρότερων αλλά εξίσου σημαντικών έργων σε όλη την Κεφαλονιά όπως η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στο Βαλεριάνο, στα Πουλάτα και στην Άσσο.

«Στα κόκκινα» λοιπόν αναμένεται να κινηθεί το 2018 η ΔΕΥΑΚ που αναδεικνύεται σε έναν από τους τομείς «κλειδιά» για την Δημοτική Αρχή με πλήθος έργων και δραστηριοτήτων.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις