Δημοπρατείται το έργο αποκατάστασης του Μαντζαβινάτειου

Ξεπεράστηκε ένα γραφειοκρατικό πρόβλημα και στο αμέσως επόμενο διάστημα δημοπρατείται το έργο της αποκατάστασης του Μαντζαβινατείου Νοσοκομείου Ληξουρίου. Αυτό είπε ο Περιφερειάρχης Θόδωρος Γαλισατσάτος μιλώντας στο Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι. Θυμίζουμε ότι η αποκατάσταση του Μαντζαβινατείου χρηματοδοτείται από την δωρεά των 5.000.000 ευρώ της Περιφέρειας Αττικής.

Επίσης υπάρχει συνεννόηση μεταξύ Υπουργείου Υποδομών και Περιφέρειας για τα 10.000.000 ευρώ που υπολείπονται για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου Παλικής. Η Περιφέρεια έχει ζητήσει να εκτελέσει αυτή το έργο προκειμένου να το «τρέξει» πιο γρήγορα και αναμένεται απάντηση του Υπουργείου αυτές τις μέρες.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις