Πως ο Νίκος Ανουσάκης “έσπασε τα χρονόμετρα”

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που κατάφερε το περασμένο Σάββατο ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης. «Έσπασε τα χρονόμετρα» στην κυριολεξία, κάνοντας «σκόνη» τον… Μπολτ αφού κατάφερε από τις 7.30 το απόγευμα μέχρι τις 11-12 το βράδυ να παρευρεθεί από την κοπή πίτας στη Φιλαρμονική, στην κοπή πίτας του Φάρου στην Έρισσο, μετά στα Ζόλα και τέλος στον χορό των Ηπειρωτών του Νησιού μας!!! Πραγματικά αξιοθαύμαστη επίδοση.

Εξάλλου ο Νίκος είναι από εκείνα τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής που συνεχίζουν την μάχιμη πολιτική δράση και έρχονται καθημερινά σε επαφή με τους δημότες και φυσικά αφουγκράζεται τα παράπονα και τα αιτήματά τους.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις