Κόβει την πίτα του το Σάββατο 27 Ιανουαρίου ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Ο σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων σας εύχεται υγεία, ευτυχία , ειρήνη, κοινωνική και προσωπική προκοπή σε όλους τους συναδέλφους και σας προσκαλεί στην εκδήλωση της ετήσιας κοπής της παραδοσιακής  πίτας , το Σάββατο 27 Ιανουαρίου και ώρα 19:00π.μ., στο χώρο της αίθουσας εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς .

Η παρουσία σας και η ενεργός συμμετοχή σας, θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά , αισιοδοξία αλλά και την δύναμη για να προχωρήσουμε πιο δυνατά και πιο αποφασιστικά στην διεκδίκηση μίας καλύτερης ποιότητας ζωής των μελών μας και των συμπολιτών μας και στην αποτελεσματικότερη επίτευξη των στόχων του συλλόγου μας.

To Διοικητικό Συμβούλιο

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις