Η “Καρναβαλούπολη” στο Ληξούρι θα ανοίξει τις πύλες της την Τσικνοπέμπτη 8/2

Η ΚΕΔΗΚΕ και η Οργανωτική Επιτροπή του Ληξουριώτικου Καρναβαλιού ενώνουν και φέτος τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν σε όλους τους Κεφαλονίτες αλλά και στους επισκέπτες το πιο τρελό το πιο πολύχρωμο το πιο διασκεδαστικό Καρναβάλι.

Οι προετοιμασίες έχουν ήδη αρχίσει, μικροί και μεγάλοι προετοιμάζονται για τη μεγάλη γιορτή του κεφιού και της σάτιρας.

Η “Καρναβαλούπολη” με τα σπιτάκια που θα στηθεί και φέτος στην κεντρική πλατεία θα ανοίξει τις πύλες της την Τσικνοπέμπτη 8/2 και μέχρι την Καθαρή Δευτέρα θα φιλοξενήσει πολλές από τις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται. 

Καλούμε όσους θέλουν σπιτάκι καθώς και να  συμμετάσχουν με άρμα ή μασκαράτα στο Καρναβάλι να δηλώσουν συμμετοχή στο 2671360952 μέχρι τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου. 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. &

Ε.Σ. Πολιτισμού – Αθλητισμού – Νέας Γενιάς

Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις