Βαλλιανάτος: Δεν κατεβαίνω για δήμαρχος

Σε διάψευση του δημοσιεύματος που τον ήθελε να τίθεται επικεφαλής ψηφοδελτίου με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ για την διεκδίκηση του Δήμου Κεφαλλονιάς στις επόμενες εκλογές προέβη με δήλωσή του στο inkefalonia.gr o Περιφερειακός Σύμβουλος Νικόλας Βαλλιανάτος.

Ο Ν. Βαλλιανάτος είπε ότι δεν αντιλαμβάνεται τον θόρυβο που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ώρες και τόνισε ότι ποτέ δεν ήταν στις προθέσεις του να κατέβει για Δήμαρχος. Αντίθετα υποστήριξε ότι στόχος του είναι να παραμείνει με το ψηφοδέλτιο του Θόδωρου Γαλιατσάτου στην Περιφέρεια μέχρι το τέλος. Για το Δήμο είπε ότι θα ήθελε να δει ένα ενιαίο και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο απέναντι στον Παρίση.

Υ.Γ: Πάντως θα πρέπει να τονίσουμε αναφορικά με την δυσαρέσκεια Βαλλιανάτου για την «επίθεση» που δέχθηκε ότι ο ίδιος φρόντισε να «δυναμιτίσει» το κλίμα μιλώντας για «Εισαγγελείς» και «Γενικούς Επιθεωρητές» χωρίς καν πρώτα να διαψεύσει την «πιθανή κάθοδό» του κάτι που έκανε μόλις σήμερα και μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις