Υπ. Περιβάλλοντος: Εκτός αντιπλημμυρικής ζώνης υψηλού κινδύνου η Κεφαλονιά!

Δυστυχώς όπως προκύπτει από την απάντηση του Υπουργείου Περιβάλλοντος σε σχετική ερώτηση βουλευτών του ΚΚΕ η Κεφαλονιά εξαιρέθηκε από τις περιοχές που απαιτούνται αντιπλημμυρικά έργα διότι – όπως λέει το Υπουργείο Περιβάλλοντος- το νησί μας δεν έχει ιστορικό πλημμυρών τέτοιου μεγέθους που να απαιτούνται έργα!!!

Το θέμα βέβαια το γνωρίζαμε, καθώς είχε τεθεί τόσο από τη βουλευτή του Νομού Α. Θεοπεφτάτου, όσο και από τον Αντιπεριφερειάρχη Π. Δρακουλόγκωνα ενώ πλέον είναι πολύ δύσκολη η εξασφάλιση των χρηματοδοτήσεων για τα απαιτούμενα έργα κυρίως στην περιοχή της Πυλάρου όπου απαιτούνται 1.200.000 ευρώ για τον αντιπλημμυρικό αγωγό της Αγίας Ευφημίας.

Διαβάστε ολόκληρη την απάντηση του Υπουργείου Περιβάλλοντος σε βουλευτές του ΚΚΕ:

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις