Με πολύ τραγούδι έκοψαν την πίτα τους η Ανδρική και η Γυναικεία Χορωδία

Αμέσως μετά την κοπή της πίτας της Παιδικής Χορωδίας ΚΕΔΗΚΕ πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ανδρικής και της Γυναικείας Χορωδίας της ΚΕΔΗΚΕ στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου “Ο Κέφαλος”.

Εκεί παρουσία Χορωδών και από τις δύο σημαντικές Χορωδίες του νησιού μας αλλά και φίλων των χορωδιών ο ιερέας Κυπριανός ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα μαζί  με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελο Κωνσταντάκη και τον μαέστρο Άγγελο Μουρελάτο με ευχές για δημιουργική και μελωδική χρονιά γεμάτη από Επτανησιακή μουσική.

Στη συνέχεια όλοι αντάλλαξαν τις καθιερωμένες ευχές για τη νέα χρονιά και η όμορφη εκδήλωση έκλεισε με πολύ κέφι και τραγούδι με τον Γρηγόρη Βλαχούλη στο πιάνο. Το παρών στην ζεστή γιορτή έδωσε και ο Αντιδήμαρχος Λειβαθούς Ηλίας Κουρκουμέλης.

Και του χρόνου!

http://www.kefaloniapress.gr/2018/01/19/i-gynekia-ke-andriki-chorodia-tis-kedike-ekopsan-tis-vasilopites-tous/Ολος ο κόσμος τραγουδάει υπέροχα Κεφαλλονίτικα τραγούδια στην κοπή της πίτας της ανδρικής και γυναικείας χορωδίας της ΚΕΔΗΚΕ στο θέατρο .Ο κ Λουκάτος δίνει τον ρυθμό !!!!!!΄΄Σ ένα παπόρο μέσα λοιπόν΄΄..Θαυμάστε τους !!!!!

Δημοσιεύτηκε από Spiros Sakalis στις Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018

http://www.kefaloniapress.gr/2018/01/19/i-gynekia-ke-andriki-chorodia-tis-kedike-ekopsan-tis-vasilopites-tous/΄΄Καλή Χρονιά΄΄Χρόνια Πολλά απο την ανδρική και γυναικεία χορωδία της ΚΕΔΗΚΕ και όλους τους παρευρισκομένους στην κοπή της πίτας στο θέατρο

Δημοσιεύτηκε από Spiros Sakalis στις Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις