15 θέσεις μόνιμων υπαλλήλων στην καθαριότητα ζητάει ο Δήμος Κεφαλονιάς

Ανακοινώθηκαν χθες οι πρώτες 559 προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων στην καθαριότητα των Δήμων σε ολόκληρη τη χώρα. Επειδή υπάρχουν σήμερα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Δήμος Κεφαλλονιάς είναι «απών» από αυτή την διαδικασία θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

  1. Αυτές οι 559 θέσεις που ανακοινώθηκαν χθες αποτελούν ουσιαστικά την πρώτη «φουρνιά» προσλήψεων και ασφαλώς θα ακολουθήσουν και άλλες. Και  θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι πρόκειται για ΥΕ και ΔΕ θέσεις που αφορούν τα προστατευόμενα πρόσωπα του Ν. 2643/98, οι οποίες, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες θα προκηρυχθούν μέσω ΟΑΕΔ.
  2. Ο Δήμος Κεφαλλονιάς έχει έγκαιρα ζητήσει μέσω της ΕΔΑΚΙ ΟΤΑ Α.Ε. 15 θέσεις στην καθαριότητα και μάλιστα όπως έχουμε στο παρελθόν αναφερθεί, το Υπουργείο Εσωτερικών έχει εγκρίνει το αίτημα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας. Οπότε ευελπιστούμε ότι στις επόμενες ανακοινώσεις προσλήψεων θα δούμε μέσα και τον Δήμο ΚεφαλλονιάςΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις