Συνάντηση επαγγελματιών με τον Δήμαρχο για τα έργα στη Ριζοσπαστών

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς, Αλέξανδρο Παρίση είχαν σήμερα το πρωϊ οι επαγγελματίες  που δραστηριοποιούνται στην οδό Ριζοσπαστών σε κεντρικό μαγαζί της πλατείας Βαλλιάνου προκειμένου να συζητήσουν για τα έργα ανάπλασης που ανακοινώθηκαν πρόσφατα από το Δήμο και αφορούν τη συγκεκριμένη οδό.

Το παρών στην συνάντηση έδωσε και ο μηχανικός του Δήμου, Δημήτρης Μεσσάρης, ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις και έλυσε πολλές απορίες των επαγγελματιών της περιοχής σχετικά με το τι περιλαμβάνει η μελέτη για την αναβάθμιση της οδού Ριζοσπαστών.

Μελλοντικά θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις ιδίως όταν ξεκινήσει το έργο και κατά τη διάρκεια των εργασιών έτσι ώστε να γίνουν όλα σωστά πάντα προς όφελος τόσο των πολιτών όσο και των επαγγελματιών της περιοχής.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις