Ξεκίνησαν τα μαθήματα χορού για το 2018 της σχολής ”Art & Style” Dance Studio-Όλγα Γαλιατσάτου

Ξεκίνησαν και πάλι τα μαθήματα χορού από τη σχολή  ”art & style” dance studio-Γαλιατσάτου Όλγα μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.
Στη σχολή διδάσκονται μουσικοκινητική αγωγή για παιδιά 3-5 ετών, modern-μοντέρνος χορός, σύγχρονος χορός, jazz, cheerleading-μαζορέτες, latin, ευρωπαϊκοί χοροί, αργεντίνικο τάνγκο, pole dancing-aerial hoop (εναέριος χορός σε στύλο και στεφάνι για παιδιά). Οι καθηγητές που διδάσκουν είναι αποκλειστικά πιστοποιημένοι καθηγητές από αναγνωρισμένους παγκόσμιους φορείς αλλά και εγχώριους.
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται ολοχρονικά…

Η σχολή πραγματοποίησε μια πολύ επιτυχημένη χριστουγεννιάτικη γιορτή-παράσταση στις 20 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο ”ΚΕΦΑΛΟΣ”. H αίθουσα ήταν  κατάμεστη από κόσμο που βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν την γιορτή αλλά και για να συγχαρούν τη σχολή για το νέο τίτλο της κατάκτησης του κυπέλλου Ελλάδος και του Μεσογειακού Πρωταθλήματος της Πανελλήνιας και Παγκόσμιας Ομοσπονδίας χορού I.D.O στο σύγχρονο/μοντέρνο και στη jazz.

Δείτε το  βίντεο ως ένα μικρό δείγμα από τη γενική πρόβα της σχολής..
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις