“Μύδροι” Δρακουλόγκωνα κατά Σπίρτζη για τα έργα οδοποιϊας στην Παλική

«Καταπέλτης» κατά του Υπουργού Χρήστου Σπίρτζη και του Υπουργείου Υποδομών ήταν σήμερα, μιλώντας στο inkefalonia radio, ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας για την καθυστέρηση υλοποίησης των έργων αποκατάστασης του οδικού δικτύου Παλικής που είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του ΥΠΟΜΕΔΙ.

Μάλιστα ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι «Εχει γίνει επανειλημμένα αίτηση και δημόσια από τον κ. Περιφερειάρχη και εγγράφως, ώστε να φύγουν τα έργα από το ΥΠΟΜΕΔΙ και να τα αναλάβει η Περιφέρεια να τα εκτελέσει» όμως η απάντηση του Υπουργείου είναι η… σιωπή!

Πάντως σε ότι αφορά στην Περιφέρεια ο Δρακουλόγκωνας ήταν κατηγορηματικός: «Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα δημοπρατηθεί ένα έργο 890.000 ευρώ που θα αφορά την οδοποιία της Παλικής. Μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2018 θα δημοπρατηθούν άλλα δύο έργα για την οδοποιία της Παλικής. Τα πρώτο εξάμηνο του 2018 θα έχουμε μόνο για το επαρχιακό οδικό δίκτυο της Παλικής έργα συνολικού ύψους, 1.600.000 ευρώ»

Τώρα σε ότι αφορά στα γήπεδα ο Αντιπεριφερειάρχης είχε να δώσει ειδήσεις: «Στην τροποποίηση του προϋπολογισμού που συζητείται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Περιφερειακό Συμβούλιο, η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς εντάσσει δύο έργα στον Προϋπολογισμό της το γήπεδο των Μακρυωτίκων και το βοηθητικό στον Άγιο Αντώνιο στο Ληξούρι. Επίσης αν ξεπεραστεί ένα γραφειοκρατικό ζήτημα με τις Κτηριακές Υποδομές θα μπορέσουμε να δημοπρατήσουμε άμεσα και το γήπεδο στα Βλαχάτα.»
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις