Αρχές Φεβρουαρίου η Ντόρα στην Κεφαλονιά -Εσπευσμένα στα κεντρικά ο Τσουρούφλης

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στο παρασκήνιο τις τελευταίες ημέρες στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στα μέσα της προηγούμενης βδομάδας κλήθηκε εκτάκτως στα κεντρικά ο Γεράσιμος Ιλινόιου Τσουρούφλης χωρίς ωστόσο να διαρρεύσει ο λόγος για τον οποίο κλήθηκε στο κόμμα. Την ίδια ημέρα το “κατώφλι” της ΝΔ πέρασε και ο υπεύθυνος των ετεροδημοτών Βαγγέλης Φιοραβάντες.

Είναι φανερό ότι τις τελευταίες ημέρες γίνονται πολλές συζητήσεις με επίκεντρο τα νησιά μας. Την ίδια ώρα έχει, σχεδόν «κλειδώσει» , η επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη στο Αργοστόλι με εκδήλωση της τοπικής ΝΔ στις αρχές Φεβρουαρίου. Η Ντόρα, από τα πιο έμπειρα στελέχη του κόμματος, θα δει από κοντά τα πρόβληματα που υπάρχουν στην Κεφαλονιά και θα τα μεταφέρει στο Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πληροφορίες της στήλης αναφέρουν ότι στο αμέσως προσεχές διάστημα σχεδιάζεται στο Μοσχάτο κάθοδος του Πρόεδρου Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κεφαλονιά με πολλές εκπλήξεις.

Οι εξελίξεις το επόμενο διάστημα θα είναι ραγδαίες σε όλα τα επίπεδα…

ekefalonia.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις