Όλα έτοιμα για το έθιμο της κολώνιας απόψε στο Λιθόστρωτο

Παραμονή πρωτοχρονιάς σήμερα και όπως κάθε χρόνο εμείς οι Κεφαλονίτες τηρούμε το έθιμο της “Κολώνιας” κατά το οποίο “ραίνουμε” ο ένας τον άλλον με κολώνια για να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά με την ευχή για “Καλή Αποκοπή”.

Από τη σελίδα του facebook χθες το βράδυ o Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης έδωσε το σύνθημα: “Όλοι σε δράση για το έθιμο με τις κολώνιες που θα μοιραστούν αύριο στο ΛΙΘΟΣΤΡΩΤΟ !!ΚΑΛΗ ΑΠΟΚΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!”. Όλα είναι έτοιμα λοιπόν για το μεγάλο έθιμο που κρατάει πολλά χρόνια στο νησί μας, όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που ανέβασε στα μέσα μαζικής δικτύωσης ο Πρόεδρος έχει ήδη γεμίσει με κολώνια τα δεκάδες μπουκαλάκια που θα μοιραστούν στον κόσμο απόψε το βράδυ.

Ραντεβού λοιπόν στο Λιθόστρωτο για άλλη μία λαμπερή παραμονή Πρωτοχρονιά συντροφιά με την Φιλαρμονική Αργοστολίου “Διονύσιος Λαυράγκας” που θα κάνει περατζάδα στο χριστουγεννιάτικο χωριό αλλά και στο Λιθόστρωτο.

Καλή Χρονιά και Καλή Αποκοπή σε όλο τον κόσμο.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις