Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

Μέχρι τις 6 το απόγευμα θα μείνουν ανοιχτά σήμερα Σάββατο τα καταστήματα ενώ αύριο Κυριακή θα ανοίξουν τις 11 και θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 6 το απόγευμα στα πλαίσια του εορταστικού ωραρίου.

Την Δευτέρα 25 και Τρίτη 26 Δεκεμβρίου τα Χριστούγεννα δηλαδή και τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων θα παραμείνουν κλειστά, όπως πάντα άλλωστε. Στους καθημερινούς εορταστικούς ρυθμούς τα μαγαζιά της πόλης μας θα επανέλθουν την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου έτσι ώστε ο κόσμος να κάνει τις τελευταίες αγορές της χρονιάς και φυσικά να προμηθευτεί τα δώρα για τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Στη συνέχεια το επόμενο Σάββατο 30 Δεκεμβρίου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 9 έως τις 6 το απόγευμα ενώ την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, τελευταία ημέρα της χρονιάς, τα καταστήματα θα ανοίξουν τις 11 και θα κλείσουν τις 5 το απόγευμα.

Καλές γιορτές!
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις