“Ώρα παραμυθιού” για τους μαθητές της Ιακωβάτειου Βιβλιοθήκης

«ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Η Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη ενόψει των Γιορτών των Χριστουγέννων διοργανώνει για του μαθητές Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων Ληξουρίου και Αγίας Θέκλης τις «Ώρες Παραμυθιού». Συγκεκριμένα:

Μετά από πρόσκληση της Διευθύντριας και των εκπαιδευτικών του Β΄ Νηπιαγωγείου Ληξουρίου καλεί την εθελόντρια της Βιβλιοθήκης – απόφοιτο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων – κ. Βούλα Αντωνέλλου – Βασάλα, η οποία θα διαβάσει στο χώρο του Β΄ Νηπιαγωγείου την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου, στις 11.30 π.μ. παραμύθια για τους μικρούς μαθητές. Παράλληλα, θα λειτουργήσει Έκθεση Παιδικού Βιβλίου για δανεισμό.

Σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Α΄ Δημοτικού Ληξουρίου, του Β΄ Δημοτικού Ληξουρίου και του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Θέκλης καλεί τους συγγραφείς του παραμυθιού «Ο Δράκος του Αίνου» κ. Κανελλίνα Μενούτη και κ. Χρίστο Χριστόπουλο, οι οποίοι στην αίθουσα εκδηλώσεων του Α΄ Δημοτικού Ληξουρίου την Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι θα διαβάσουν και θα συζητήσουν το παραμύθι τους με τους μαθητές. Παράλληλα, με αφορμή αυτό το παραμύθι θα προχωρήσουν σε δραστηριότητες με τα παιδιά, ενώ στο χώρο θα λειτουργήσει Έκθεση Παιδικού Βιβλίου για δανεισμό.

ΤΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΗΣ ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις