Σπύρος Γασπαρινάτος: Εύχομαι πραγματικά η νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου να δώσει Νέα Πνοή στο Επιμελητήριο

Με την παρούσα θέλω να συγχαρώ το Σταύρο Σπαθή και όλους τους υποψηφίους του για την νίκη τους στις εκλογές του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς κ΄ Ιθάκης. 

Εύχομαι πραγματικά η νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου να δώσει Νέα Πνοή στο Επιμελητήριο και να σταθεί αντάξια των προσδοκιών των επαγγελματιών των νησιών μας.

Τέλος θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους υποψηφίους του “Νέου Επιμελητηρίου” οι οποίοι έδωσαν ένα έντιμο και αξιοπρεπές αγώνα σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Είναι τιμή μου που τους είχα δίπλα μου, είναι τιμή μου που με εμπιστεύθηκαν και είμαι πολύ περήφανος για τη δύσκολη “μάχη” που αποφάσισαν να δώσουν μαζί μου.

Γασπαρινάτος Σπύρος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις