Σπύρος Λουκάκης: Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τα συμφέροντα και δικαιώματα των επαγγελματιών από όποιο βήμα και να βρίσκομαι!

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνάδελφους επαγγελματίες που με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές του Επιμελητηρίου! Και τους υπόσχομαι ότι παρόλο που δεν πήρα έδρα, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τα συμφέροντα και δικαιώματα τους από όποιο βήμα και να βρίσκομαι!

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον επικεφαλή του συνδυασμού Σπύρο Γασπαρινάτο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου! Και τέλος όλους τους συνυποψήφιους μου για τον ωραίο αγώνα που κάναμε εύχομαι σε όλους καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία!
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις