ΚΟΑ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του εσωτερικού πρωταθλήματος τένις για παιδιά κάτω των 10 ετών

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του εσωτερικού πρωταθλήματος για παιδιά κάτω των 10 ετών που διεξήγαγε ο ΚΟΑ.
Ο τελικός διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου μεταξύ του Τόλη Γιάννη και του Πλατανίτη Σέργιου. Νικητής αναδείχθηκε ο Τόλης Γιάννης με σκορ 2-4, 4-0,4-2.
Ο ΚΟΑ συγχαίρει όλους τους μικρούς αθλητές του για την προσπάθεια και τις επιτυχίες που σημείωσαν.
Επίσης, ο όμιλος ευχαριστεί θερμά τους προπονητές του για την άψογη οργάνωση και διεκπεραίωση των αγώνων, καθώς και τους γονείς για την στήριξή τους.
Θέλοντας να συνεχίσει την προσπάθεια εξέλιξης των αγωνιστικών του τμημάτων ο ΚΟΑ θα διεξάγει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου τουρνουά για παιδιά 12 ετών, όπου σας προσκαλούμε να στηρίξετε την προσπάθεια των αθλητών μας.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις